Földrajzi hely/megye: Budapest
Munkavégzés cím: Budapest, 11. kerület 1118, Ugron Gábor utca 75.
Jogviszony: Alkalmazotti vagy vállalkozói

Az állásajánlat:

    20 21.04.26 -- 07:09 - óráig volt érvényes. Már nem jelentkezhetsz.
Számítógépes adathordozókat illetve dokumentumokat tartalmazó táskák átadása és átvétele az ügyfeleinknél. Bizalmas hulladékok, pl. számítógépes adathordozók megsemmisítésének dokumentálása, felügyelete, adminisztrációja.

Adatfutár - Adminisztratív ügyintéző

.

Munkavégzés címe:     Budapest, 11. kerület 1118, Ugron Gábor utca 75.

Amit kínálunk:

Sokoldalú, változatos, felelősségteljes munkakör. Ügyfeleink többsége nagy, multinacionális cég. Az adathordozókat tartalmazó tákák átadása és átvétele igényes irodaházakban, művelt, barátságos ügyfelekkel történik.A táskák átvétele illetve az ügyfelektől behozott táskák leadása Budai, zöld környezetben lévő irodánál történik.Kultúrált munkakörülményekJó hangulatú, barátságos csapat


Bérezés, juttatások:

Kezdetben, átlagosan, napi 4 órás, rugalmas munkakör. A rugalmasság azt jelenti, hogy a munkavégzés kezdete és vége az adott napon belül, kevés kivétellel változtatható. Így a munkavállaló más elfoglaltságával, például egy egyetemista munkavállaló óráival is, dinamikusan összehangolható.   Fix havi bruttó 100.000 Ft. a bér Ha egy-egy alkalommal több mint 4 órát kell dolgozni, a többlet órákat Nettó 1300Ft/óra díjazással fizetjük. Jó teljesítménytől és sikerektől függően a későbbiekben a munkakör irodai adminisztratív feladatokkal 8 órásra bővíthető, a bér tovább emelkedhet.Feladatok:

Számítógépes adathordozókat illetve dokumentumokat tartalmazó táskák átadása és átvétele az ügyfeleinknél. Az adatfutári munka során Önt sofőr viszi cégünktől az ügyfeleinkhez majd vissza.Bizalmas hulladékok, pl. számítógépes adathordozók megsemmisítésének dokumentálása, felügyelete, adminisztrációja.Amit elvárunk:

Precíz, kedves, mosolygós, igényes megjelenésű hölgyet keresünk, aki jól képviseli cégünk barátságos, nyitott, figyelmes kultúráját az ügyfeleinkkel történő találkozások során.Egyetemisták órarendjével is jól összehangolható napi átlagosan 4 órás dinamikus munkavégzés.


Előnyt jelent:

JogosítványAngol nyelvFelsőfokú végzettség 


Jelentkezés feltétele:

Fényképes önéletrajz

 


Munkába állás:

A munkaadó szempontjából azonnali kezdés is lehetséges, de szívesen kivárjuk egy alkalmas jelölt felmondási idejét is.

Jelentkezés módja, határidő:

Telefonon történő jelentkezésnél
feltétlen
hivatkozzon az A-Z Állásportál
firstlady.hu oldalára! Telefon: +361-246-8000


Elvárt végzettség:


Középfok.

Számítógép ismeret:

Alapfok.

   A hirdetés technikai adatai:
Földrajzi hely/megye:
   Budapest
A munkavégzés címe:

   Budapest, 11. kerület 1118, Ugron Gábor utca 75..

Alkalmazási jogviszony:
 •    Alkalmazotti vagy vállalkozói.
 • Érvényesség:

      20 21.04.26 -- 07:09 - óráig volt érvényes. Már nem jelentkezhetsz.    

     
  Cégbemutatás:

     
  MediaVault Hungary Kft.
   
  A MediaVault Hungary Kft. a számítógépes adathordozók, mentések és dokumentumok külső helyszíni, biztonságos tárolásának, piacvezető szolgáltatója. Adat páncélterem szolgáltatásunk multinacionális ügyfélköre, a világ olyan, vezető vállalkozásaiból tevődik össze, melyek tudják, hogy egy vállalat üzletmenetének folytonosságát csak a bármikor, biztosan elérhető, külső helyszínen tárolt mentések biztosítják. A szolgáltatás célcsoportja tovább bővült, a Magyarországon a közelmúltban bevezetett adatvédelmi jogszabályok hatására, melyek már a kis és közepes vállalatok számára is előírják mentéseik, biztonságos, külső helyszínen történő tárolását.


  .
  Thanks for the pictures derived from the portfolio www.freedigitalphotos.net
   
  vissza az előző oldalra

  Thanks for the pictures derived from the portfolio: www.istockphoto.com
  and:
  www.freedigitalphotos.net
   

  vissza az előző oldalra>>