Köszönjük, ha véleményével támogatja az oldal szerkesztését!
Véleményének megírásához kérjük,
kattintson ide!

kép

 

 

Munkaadói vélemény


VÉLEMÉNY érkezett
Küldő neve: Lovasné Emilia
E-mail-címe: lovasne.emilia@nogea.eu

A levél tárgya: Köszönet

Az üzenet a következő:

Nagyon könnyen használható oldal, profi üzemeltetőkkel.
Én a magam nevében csak köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen barátságos, közvetlen hangnemben tudunk együttműködni. Ajánlom az oldalt álláskeresőknek és munkáltatóknak egyaránt.
Boldog új évet kívánok a portál összes dolgozójának!

Lovasné Emilia Nogea Kft.

Munkaadói vélemény


Cég azonosító: FL 1151
név: Bikki Erika

Értékelés, vélemény:

2010 óta tartom a kapcsolatot a FirstLady Állásportállal, nagy megelégedésemre. Külön kapcsolattartóm van Négyesi Joli személyében, aki rendszeresen figyeli, miben tud segíteni az álláshirdetések terén.
Rendszeresen megkapom a Hírlevelet, értesítéseket az újdonságokról, akciókról és amennyiben elkerülné figyelmem egy jó lehetőség, amiről lemaradnék, külön, telefonon személyes kapcsolatfelvétel formájában megbeszéli velem, mi lenne megfelelő a cégemnek.
Több alkalommal garanciát kaptam a hirdetésemhez, ami nagy mértékben segítette a toborzást, a jelentkezők számának növelését. Akik az Önök hirdetéseit olvassák, minőségi munkaerők voltak, ami kiderült az évek során jelentkező, leendő munkatársak kiválasztása után.
A személyiség teszt tovább növelte a hatékonyságát a kiválasztásnak.
Sokat segített a cégemnek, amikor a logót az Állásportál készítette el, hogy még kulturáltabb hirdetéseket tudjak én is feladni.
Mindezek mellett az ár/érték aránya nagyon jó a hirdetéseknek. Ezt külön is alátámasztja a toborzó csomag, ami megfelelő árért, a megfelelő időben biztosítja számomra a hirdetések megjelenését.
Lehet, hogy ezen előnyöknek egy része más portálokon is elérhető, de ehhez hozzájárul az a kellemes személyiségű csapat, akik együtt dolgoznak azért, hogy én elégedett legyek, és mosolyogva tudjak tárgyalni velük, bármilyen kérésem, vagy kérdésem van, vagy éppen egy szerződéses csomagot beszélünk meg.
Nagyon köszönöm a munkájukat és további sok sikert kívánok a Csapat minden tagjának.


Munkaadói vélemény


Cég azonosító: MAIDS KFT
név: JOMBACH MARGIT

Értékelés, vélemény:

Minden kívánságunkat teljesítették, időben, megjelenésben igen kulturált. Sok jelentkezőt vonzott és természetesen tudtunk is választani a kínálatból. A toborzót még nem próbáltuk, de a fizetési lehetőségek így is barátságosak. A napi rohanásban igen megnyugtató, hogy van egy ilyen szimpatikus és rugalmas keresőhely, mely megkönnyíti munkánkat. Köszönet, csak így tovább :) 10-es skálán 10 - es

Munkaadói vélemény


Cég azonosító: FL 1678
név: Pozsonyi Tamásné

Értékelés, vélemény:

Maximálisan elégedett vagyok a hirdetés külalakjával, az ügyintéző személyével, a tarifák összegével, a gyors ügyintézéssel és a lojalitással. A személyiségi tesztet nem használtam, viszont sikerült több kollégát is találni, bár nem rendszeresen hirdetek. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Munkaadói vélemény


A portál magas színvonalú és tökéletesen illeszkedik XXI.századi állásvadász oldalai közé. A színhatások tükrözik a szakmai hozzáértését a honlap szerkesztőinek, nem véletlen a magas számu látogatottság.

Mint munkaadó sem tudok negatív véleménnyel szolgálni, továbbá kiemelném a magas szintü együttműködést a szerkesztő és jómagam között.

Tisztelettel: Vincze István


Munkaadói vélemény:

Nagyon elégedett vagyok a cég szolgáltatásaival. Innovatív a megjelenés és mindig más ötletekkel színesítik a hirdetéseinket. Folyamatosan új és új meglepetésekkel szolgálnak a megrendelők felé. Az akcióik pedig utánozhatatlanok!
Köszönjük!
Vasánszki Ágnes


Referencia / Álláskereső


Tisztelt First Lady,

Meg kell hogy mondjam, nagyon meglepő az a színvonal amellyel Önök a semmiből egyszer csak megjelentek.
Azért írom, hogy a semmiből, mert naponta mindig átnéztem a Google kombinált eredményeit álláskereséseim kapcsán, és az Önök portáljával, mindössze pár hete találkoztam először.
Gratulálok a kiváló tematikai felépítéshez, illetve a regisztrált munkavállalók prémium színvonalú kiszolgálásához. Remek ötlet a személyiség-teszt, remekül sikerült kivitelezni és eredményként egy kellően érthetően megfogalmazott értékelést kap a kitöltő. Minden jót Önöknek és a leendő "pácienseknek".

Üdvözlettel - Miklós

Munkaadói vélemény: Menedzser Ház Kft


Tisztelt Cím ! A Menedzser Ház Kft maximálisan meg van elégedve az Önök által nyújtott szolgáltatással. Valamint az Önök kollégája Négyesi Joloika által nyújtott gyors, kedves, és szakszerű segítőkészségét nagyon köszönjük. Üdvözlettel: Menedzser Ház Kft. Ágoston Karolina Asszisztens


Munkaadói vélemény: Uniqa Biztosító Zrt. Együd Gábor


A hirdetések külalakja teljesen újszerű, szép szinösszeállítású. A tájékoztatók megfelelően részletese, a toborzó csomag sajnos pénzbe kerül (és tudom hogy csak néha lehet,) de ezen változtatnék. Úgy talán több címanyagbázist tudnának összegyűjteni.


Munkaadói vélemény Eurest Étteremüzemeltető Kft.


Főként toborzó csomagot szoktunk vásárolni, de mindig kapunk az akciókról is hírlevelet. A hirdetések megjelenése, külalakja megfelelő. Az esetek többségében sokan jelentkeznek a hirdetésekre, tudunk közülük választani. Gyorsak, figyelmesek és rugalmasak, ha szükséges telefonon egyeztetnek velünk. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással.

Kovács Ildikó


Munkaadói vélemény Túlélési Tanácsadó Szolgálat


Nem rég regisztráltunk. Még csak az ingyenes megjelenéssel vagyunk jelen, de máris nagyon tetszik az állásportál. A neve és a megjelenése igen elegáns. Bizalomkeltő, hogy van személyes kapcsolattartó. A tájékoztatók tisztán érthetők. Tetszik a toborzó csomag. Még visszatérünk rá. A tarifák sem rosszak, de a toborzó csomag díja tetszik. Már most meg vagyunk elégedve a jelentkezők számával. Köszönjük a munkájukat.

Tisztelettel Döményné Katalin TTSZ vezető


Munkaadói vélemény Adonyi Ilona

Szeretek itt hirdetni, mert nagyon segítőkész kollégák dolgoznak a portálon. Megszerkesztették a hirdetésemet, kerestek rólam fényképet, szóltak, ha valami nem volt egyértelmű és javították helyettem, máshol egyszerűen elutasították volna a hirdetést. Szóval egy igazán jó csapat


Munkaadói vélemény Bróker Akadémia


A hirdetések nagyon jól áttekinthetőek, különösen elégedett vagyok a fejléc megszerkesztésével, melyet igen figyelemfelkeltőnek tartok. A kapott hírlevelek tartalma, akciói korrektek. A "Toborzó csomag" szerintem szuper, és a többi szolgáltatás ár/értékaránya is kiváló. A Firstlady Állásportál szolgáltatásairól, kollégái segítőkészségéről csak elismerően tudok szólni. Profi és gyors kiszolgálásban van részem, ezért szívesen ajánlom tovább ismeretségi körömben is.

Héjja Sándor

Munkaadói vélemény: (nevének közléséhez nem járult hozzá)


Mint kezdő irodavezető, kellemes tapasztalataim vannak a portállal kapcsolatban. Telefonon is figyelmesek, segítőkészek, amiért nagyon hálás vagyok. Vannak megkeresések, de még nem találtam új munkatársat, ami nem az oldaluk gondja. A megjelenítés vonzó. Nagyon bízom, hogy az Önök oldaláról fogom megtalálni az első kollégákat. Sajnos böngészésre nincs időm, így más tapasztalatom nincs.

További szép munkát kívánok!


TEVÉKENYSÉGI INFORMÁCIÓ


Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy szíves tudomására hozzuk, hogy a
Firstlady Kft. nem folytat személyzeti tanácsadói munkát.
Kizárólag állásportál üzemeltetésével foglalkozik.

A-Z Állásportál www.firstlady.hu, oldala


Üzemeltető:

 

 


Négyesi Gábor Istvánné EV.
Székhely: 2230 Gyömrő Csokonai u. 43.
Adószám: 68594017-1-33
Nyilvántartási száma: 51969877
E-mail: portal kukac azallasportal.hu
Kapcsolattartó név: Négyesi Joli

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-61056/2012.

Ha kérdése van,
levélben szívesen válaszolunk!


Kövess bennünket!
A mai napon:

 

 

Kézimunka

FACEBOOK csoport

hu |
0.005 mp