Földrajzi hely/megye: Budapest
Munkavégzés cím:
Jogviszony: Megbízási

Az állásajánlat:

    20 20.05.29 -- 13:29 - óráig volt érvényes. Már nem jelentkezhetsz.

 

 

 

 

 

Vezetői státusz
domináns cégnél

Pénzügyi szolgáltatói területen domináns cég keres menedzsmentbe utánpótlást,
vezetői státuszba, teljes munkaidőben.
.

Munkavégzés címe:    

Amit kínálunk:

30 éves tapasztalattal a hátunk mögött, folyamatos fejlődésre képes, nagy létszámú csoport lévén, minden segítséget megadunk a kezdéshez.Igényesek vagyunk a munkakörnyezetünkre, irodáinkra. Magas szintű oktatásokat tartunk, mert a tudás mindennek az alapja.Olyan bónuszokat adunk az átlagon felüli munkatársaknak a kereseten felül, hogy 7 számjegyű jövedelmet visznek haza minden hónapban.Semmit nem kell hoznod, nekünk minden van! Csak gyere be az irodába, és csináld amit kell!


Bérezés, juttatások:

Belépési támogatások, adóhozzájárulások, bónuszok, kiemelkedő jutalékok, szorgalomtól függő választható alapbérek. Feladatok:

Ugyan milyen feladatokkal kell megkűzdenie egy vezetőnek?Nos, egyszerű a válasz! Minden olyan feladattal amit a beosztottjaitól is elvár, és minden olyan feladattal amit a vezetője megkíván. Semmi újat nem mondtam, igaz?Nyilván többet kell tudnia mint az általa irányított kollégáknak, hisz ezért Őt kérdezik ha valamit nem tudnak. :-)Pontosabban: tanítani a kollégáit, támogatni őket munkájukban, megmutatni, hogy mit hogyan csináljanak és nem helyettük megcsinálni a feladatokat.Amit elvárunk:

Teljes együttműködés a menedzsmenttel, beosztottak teljes támogatása.Megtanult folyamatokban önálló munkavégzés, változásoknál napra kész felkészültség szükséges. 


Jelentkezés feltétele:

Értékesítési tapasztalat, vezetői múlt, határozott, magabiztos fellépés.Szakirányú végzettségek.


Munkába állás:

Rövid betanulással egyidejűleg.


Elvárt végzettség:


Középfok.

Számítógép ismeret:

Gyakorlott.

   A hirdetés technikai adatai:
Földrajzi hely/megye:
   Budapest
A munkavégzés címe:

   .

Alkalmazási jogviszony:
 •    Megbízási.
 • Érvényesség:

      20 20.05.29 -- 13:29 - óráig volt érvényes. Már nem jelentkezhetsz.    

     
  Cégbemutatás:

     
  Nogea Kft.
   

  Cégünk önálló pénzügyi szolgáltató cég, mely az Aegon Magyarország Zrt. és a Budapest Bank közvetlen partnere. 30 éves tapasztalattal bíró csapat, meghatározó szerepet tölt be a magyar pénzvilágban. Kiegészítő tevékenységként foglalkozunk ingatlanértékesítéssel, egészségügyi szolgáltatások közvetítésével, valamit beléptünk az értékpapír piacra is. Igényektől függően több lábon lehet állni, több területen lehet dolgozni, így sokkal magasabb jövedelemre lehet szert tenni.

  Kiemelkedő támogatások mellet foglalkoztatunk új munkatársakat értékesítési területen több beosztásban. Tanácsadói, vezetői és irodai pozíciók várják a jelentkezőket. Érdemes személyesen tájékozódni a részletekről mert a munkakörök más-más feltételekkel működnek.
  Önéletrajz beküldésével lehet pályázni, azok kiértékelése után írásban érkezik interjúra időpont.  .
  Thanks for the pictures derived from the portfolio www.freedigitalphotos.net
   
  vissza az előző oldalra

  Thanks for the pictures derived from the portfolio: www.istockphoto.com
  and:
  www.freedigitalphotos.net
   

  vissza az előző oldalra>>